Archive

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" z_index=""][vc_column width="2/3"][vc_column_text] About this project [/vc_column_text][vc_column_text]This home is all about the views, with La Cantina doors on every level and a large kitchen for entertaining. We started by reconfiguring the staircase and moving the kitchen to the center of...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" z_index=""][vc_column width="2/3"][vc_column_text] About this project [/vc_column_text][vc_column_text]This project started as a landscape renovation, then evolved into a full renovation including a kitchen addition, stair reconfiguration, outdoor kitchen and new garage with rooftop deck. With careful attention to detail, we leveled...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" z_index=""][vc_column width="2/3"][vc_column_text] About this project [/vc_column_text][vc_column_text]This partial renovation used space and texture to create a dramatic effect. By using concrete, wallpaper, wood and painted wainscot, we made this small space reach its full potential. Automated shades on the large...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" z_index=""][vc_column width="2/3"][vc_column_text] About this project [/vc_column_text][vc_column_text]This full-home renovation showcased the owners love of entertaining. We created an open concept floor plan to provide flow from the interior to the exterior. We also completely renovated the landscape. The latest project...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" z_index=""][vc_column width="2/3"][vc_column_text] About this project [/vc_column_text][vc_column_text]This project combined new and old by creating a modern space that transitioned into the older, traditional home. In addition to completely renovating the kitchen so that it opened up to the living room,...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" z_index=""][vc_column width="2/3"][vc_column_text] About this project [/vc_column_text][vc_column_text]We wanted to take advantage of the beachfront location of this small mid-century home on Alki beach. Huge tilt-turn windows open up the living areas, making the home feel much larger. We added ipe...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" z_index=""][vc_column width="2/3"][vc_column_text] About this project [/vc_column_text][vc_column_text]This versatile space can be used as a reading room, a guest suite or for entertaining. Inside, there’s a modern bathroom and a ladder to a loft and sleeping space. Outside, it features an...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" z_index=""][vc_column width="2/3"][vc_column_text] About this project [/vc_column_text][vc_column_text]A classic Craftsman for a growing family. The 3-story addition needed to keep the Craftsman charm as well as blend the new construction into the old neighborhood on a tight urban lot. The classic...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" z_index=""][vc_column width="2/3"][vc_column_text] About this project [/vc_column_text][vc_column_text]Located in Seattle’s Four Seasons Hotel & Residences, this condo renovation was an exciting project for our team. We worked with local artisans to produce one-of-a-kind metal and glass pieces, including a kitchen island...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" z_index="" css=".vc_custom_1617120246933{background-color: #ffffff !important;}"][vc_column width="2/3"][vc_column_text] About this project [/vc_column_text][vc_column_text css=".vc_custom_1615397326409{padding-top: 0px !important;}"]Located on a steep bluff overlooking Puget Sound, this one-of-a-kind Seattle home has personal touches and custom finishes throughout. We started by stabilizing the soil, then renovated the...